31 Ağustos 2012 Cuma

Turbo Araba Oyunu






Bu oyundaki amacınız önünüzdeki engelleri arabanız devrilmeden aşabilmek. Oyunda arabanın dengesini korumak çok önemli. Klavyedeki sağ ve sol yön tuşları ile dengenizi koruyabilirsiniz. İlerlemek için yukarı yön tuşu geri gelmek için aşağı yön tuşunu kullanmalısınız. Oyun açıldıktan sonra(play) tuşuna basmanız oyunun başlaması için yeterli olacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Turbo Araba Oyunu



Yapışkan Balonlar Oyunu






Yapışkan Balonlar oyununda aynı renkteki balonları patlatmaya çalışacağız. Balonlar nekadar büyük olursa alacağımız puanda okadar çok olur. Balon patlatma oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Yapışkan Balonlar Oyunu



Otoyol Kontrolü Oyunu






Bu oyundaki amacınız otoyoldaki ışıkları kontrol ederek otoyoldaki arabaların birbirine çarpmasını engelletmek. Işıkların arkasında oluşan çoğunluklardn kaçının. Trafik yaratmak sizin puanınızı düşürecektir. Oyunda mouse ile yeşil ışık ya da kırmızı ışık yapmak istediğiniz ışığın üzerine tıklamanız yeterli. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Otoyol Kontrolü Oyunu



30 Ağustos 2012 Perşembe

Sünger Bob Uzay Yarışı Oyunu






Sünger bob denizin altından çıkıp uzaya gitmiş. Orda arkadaşları ile yarış yapmaya karar vermişler. Sizde sevimli karakter sünger bobu yönlendireceksiniz. Amacınız diğer rakiplerini geçerek birinci olmak olacaktır. Hızlı olurken dikkatli olmanız bu oyunda başarılı olmanız sağlar. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak kontrolleri sağlayabilirsiniz. Play game butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Sünger Bob Uzay Yarışı Oyunu



29 Ağustos 2012 Çarşamba

28 Ağustos 2012 Salı

Beceriksiz Bilim Adamı Oyunu






Oyunların adresi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Beceriksiz Bilim Adamı Oyunu



Hayvan Kostümleri Oyunu






Hyavan Kostümleri oyunu hem zeka hem de kız oyunudr.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda öncelikle sol köşedeki renkli toplara tıklıyoruz ve aynı 2 hayvan resmini bulmaya çalışıyoruz.Toplar bittikten sonra önümüze gelen yazılardan ANIMAL COSTUMES yazısına tıklıyoruz ve kızımıza hayvan kostümlerinden giydiriyoruz.Eğer hayvan resmi bulma oyununa devam etmek isterseniz de LEVEL UP yazısına tıklıyorsunuz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Hayvan Kostümleri Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

23 Ağustos 2012 Perşembe

Pamuk Prenses Oyunu






Pamuk Prenses oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda sol köşedeki kategoriden seçimlerimizi yapıyoruz ve NEXT yazısına tıklıyoruz.Daha sonra İSMİMİZİ yazıp tekrar NEXT yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Pamuk Prenses Oyunu



22 Ağustos 2012 Çarşamba

Hızlı Labirent Oyunu






Başla tıkla. Rakibinden önce hedefine ulaşmalısın.





Hızlı Labirent Oyunu



Ağır Motor Oyunu






Ağır motor oyunu diğer motor oyunlarına nazaran daha zor bir oyundur çünkü motorunuzu dengede tutup hareket ettirmek çok zor. klavyedeki yön tuşlarını iyi bir şekilde kullanmalı aracınızı bitiş noktasına zararsız bir şekilde ulaştırmalısınız. Oyun yüklendikten sona Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Ağır Motor Oyunu



21 Ağustos 2012 Salı

Winx 7 Fark Bul Oyunu






Game.Gen.TR sizler için en güzel oyunları hazırlamaya ve yayınlamaya devam ediyor.Oyunumuzda sihirli kızlarımız winx lerin 3 seviyeden oluşan güzel dikkat ve zeka geliştirici oyunu sizlerle.Her seviyede iki resim arasında yedi tane farkı size verilen sürede bulmaya çalışacaksınız.Winx Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Winx 7 Fark Bul Oyunu



İki Katlı Otobüs Oyunu






İki katlı otobüs oyununda yapmanız gereken size verilecek olan otobüsü en iyi biçimde dur yazan yere götürüp puan kazanmaya çalışacaksınız. Oyunumuzda insanlara ve arabalara çarpmamak için elinizden geleni yapın. Yön tuşlarını kullanarak oynayacağınız oyunda Başlat butonuna basarak oyuna başlayın. Bölümleri geçerken hızlı olmaya çalışmalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





İki Katlı Otobüs Oyunu



16 Ağustos 2012 Perşembe

Barbie Buz Pateni Oyunu






Barbie bu seferde sizlerin karşısına buz pateni yaparak geliyor. Oyunda onu en iyi biçimde dengede tutmalı ve gitmesi gereken yerlere ulaştırmalısınız. Bunu yaparken onu en iyi biçimde ayakta tutmaya çalışın. Karların taraflarına yollamamalısınız. Oyunda bunu yapabilmeniz içinde yön tuşlarını kullanmanız yeterlidir. Sizler sadece oyuna başlamak için start butonuna basın. Bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Barbie Buz Pateni Oyunu



Master Araba Oyunu






Bu oyundaki amacınız sizinle birlikte yarışan araçların önüne geçerek yarışı birincilikle tamamlamak. Oyunda kırmızı ve mavi renkteki araçlardan birini seçiyorsunuz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatıyorsunuz. Oyunda hızlanmak için ileri, yavaşlamak için geri yön tuşunu kullanmalısınız. Oyunda yön değiştirmk isterseniz sağ ve sol yön tuşlarını kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler...





Master Araba Oyunu



11 Ağustos 2012 Cumartesi

Ejderha YıLı Oyunu






Çinde zaman faklı akıyor. Oyunda Ejderha yılını kutlayan Çinde yeni yıl gecesini ateş nefesli ejderha aydınlatacak. Ejderhaya tüm lambaları yakması için MOUSE kullanarak yardım edin. Game.Gen.Tr iyi eğlenceler diler.





Ejderha YıLı Oyunu



Şekerci Kamyonu Oyunu






Bu oyundaki amacınız diğer yük taşıma oyunlarında olduğu gibi elinizdeki yükü zarar getirmeden oyunun bitiş noktasına taşımak. Oyunda taşıdığınız yük şeker ve çabuk dağılıyor. Aracınızı dengede tutmak için sağ ve sol yön tuşlarını kullanmalısınız. İlerlemek ve hızlanmak için yukarı, geri gelip yavaşlamak için ise aşağı yön tuşunu kullanabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Şekerci Kamyonu Oyunu



10 Ağustos 2012 Cuma

Bulut Dx Ball Oyunu






Dx ball oyunlarının görsellik açısından farklı oyunlarından olan bulut dx ball oyununda yapmanız gereken bulutları patlatmak. Oyunda tabletinizde bulut olması görsellikte kaliteliği arttırmıstır. Oyunda bulutunuzun hareketlerini kontrol edebilmek için klavyede bulunan yön tuşlarını kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna)butonuna basarak oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz..





Bulut Dx Ball Oyunu



7 Ağustos 2012 Salı

Ateş Tır Oyunu






Ateş tır oyununda yapmanız gereken çok basit gibi görünsede dikkatli olunması gereken bir oyun oynayacaksınız. Oyunda yapmanız gereken otobandaki araçlardan para kazanmaya çalışmak. Tırı sürerken klavyedeki yön tuşlarını kullanacaksınız. Play butonuna basarak ise oyuna giriş yapabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Ateş Tır Oyunu



Power Rangers Oyunu






Power Rangers





Power Rangers Oyunu



5 Ağustos 2012 Pazar

Robot Çıkışı Oyunu






Robot çıkışı oyunu hem bir zeka hemde macera oyunudur. Size verilecek olan kamera robotun dünyaya ulaşması için ilk olarak uzaydan çıkması gerekli. Bunun için ona siz yardımcı olacaksınız. Onun yerinden çıkabilmesi için bütün nesneleri kullanın. Mouse yardımı alarak kontrollerinizi sağlayacağınız oyunumuzda Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlar. İyi eğlenceler dileriz..





Robot Çıkışı Oyunu



Barbie Çiftlik Oyunu






Game.Gen.TR en yeni ve en güzel barbie oyunları sizler için yayınlamaya devam ediyor.Ahırın kapını açık olduğunu fark eden barbie, domuzları kementi ile yakalamaya çalışıyor. Ona yardım etmeye ne dersin ?Herkese iyi eğlenceler.





Barbie Çiftlik Oyunu



Mükemmel Tatil Oyunu






Tatile çıkan kızımıza mükemmel bir tatil yaşaması için yanında götüreceği giysilerden MOUSE yardımıyla seçimler yapıyoruz.





Mükemmel Tatil Oyunu



2 Ağustos 2012 Perşembe

Çocuk Daması Oyunu






Çocuk daması oyununda dama oyunları arasında bulunan en komik damalardan biridir. Sizin yönettiğiniz karakter mavi taşları seçmiş ve amacıda karşı tarafa en önce ulaşarak karşı tarafın taşlarını yemeye çalışmaktır. Bunu yaparken mouse kullanmanız gerekli. Oyun yüklendikten sonra ilk olarak Start daha sonrada Play Now butonuna basmanız gerekiyor. İyi eğlenceler dileriz...





Çocuk Daması Oyunu