30 Haziran 2012 Cumartesi

Bağırsak Ameliyatı






"Bağırsak Ameliyatı" oyununun yüklenmesi tamamlandıktan sonra "Play" butonuna basınız.Oyunda çocuk doktara gelmiştir ve röntgen sonucunda midesinde bir kemik parçası bulunmuştur.Sizde doktoru kontrol ederek elindeki cımbızla kemiği tutarak bağırsaklardan dışarı doğru çekeceksiniz.Çekme işlemini yaparken kemiği asla bırakmamalı,bağırsağın herhangi bir yerine dokundurmamalı,asitlerin ve sıkışan bağırsakların arasından ustaca geçmelisiniz.Oyunda bunu başarmak için 3 hakkınız bulunmaktadır.İyi eğlenceler...





Bağırsak Ameliyatı



29 Haziran 2012 Cuma

Salon Tasarımı






İçinde pekçok eşya bulunan dağının bir salonu düzenlemeniz gerekiyor. Oyun mouse ie oynanıyor. İyi eğlenceler dileriz.





Salon Tasarımı



Amanda Makyaj






Amanda makyaj oyununda yapmanız gereken amacınız kızı güzelleştrirek onu baştan yaratmak. Oyunda ona hem sade hemde harika bir makyaj yapmalısınız. Oyunun yüklemesi sonucunda kendiliğinden açılan oyunda mouse yardımı ile kızı süsleyebilirsiniz. Oyunda önceki haliyle sizin kızı süslemiş olan halide oyunun sonucunda size gösterilecektir. İyi eğlenceler dileriz..





Amanda Makyaj



28 Haziran 2012 Perşembe

Bakugan Bowling






Oyun MOUSE ile oynanıyor.Bakugan karakterleriyle bowling oynuyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Bakugan Bowling



Çalışkan Barbie






Barbie okula gidecek.Okul kıyafetlerini giymesinde yardımcı olalım.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Çalışkan Barbie



27 Haziran 2012 Çarşamba

Sonbahar Kızı






Oyun MOUSE ile oynanıyor.En güzel sonbahar giysileriyle güzel kızın kıyafet seçimine yardımcı oluyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Sonbahar Kızı



Moda Tasarımcısı






Moda Tasarımcısı oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için START GAME yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda tasarımcı kızımızın yaptığı giysilerden seçiyoruz ve kızımızı süslüyoruz.Daha sonra DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Moda Tasarımcısı



Cadı Öpücüğü






Cadı öpücüğü oyununda cadılar bayramında birbirlerini öpmek isteyen gençlere yardımcı olacak onları kimse görmeden öpüştüreceksiniz. Bunu yaparken dikkatli olmalsınız. Her an biri onları gözleyebilir. Mouse ile oynayabileceğiniz oyun yüklendikten sonra Play game butonuna basarak açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Cadı Öpücüğü



25 Haziran 2012 Pazartesi

Hızlı Kaçır






Hızlı kacır oyunubir amerikan futbol oyunudur. Oyunda size dogru gelen rakiplerinizden kaçmalı ve topu karsı tarafa kadar götürmeniz gerekiyor. Bunun için klavyedeki yön tuşlarını kullanmalı ve oyunu oynamalısınız. Oyun yüklendikten sonra X tuşuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi oyunlar dileriz...





Hızlı Kaçır



Bebek Büyüt






Oyunda yapmanız gereken çok basit : Bebeğinizin ihtiyaçlarını bebeğiniz istediği zaman istediği şekilde karşılamak. Oyun başladığında bebek 4 aylık olacakatır 2. seviyede 6 ay ve üzeri olacak 3. seviyede ise 12 aylık olacak gün geçtikce bebeğimizin büyümesini gerçekleştirip oyunu bitirmeniz gerekiyor. www.oyunsaatim.com size en güzel oyunları sunmaya devam edecek...





Bebek Büyüt



24 Haziran 2012 Pazar

Yıldız Avı






Yıldız avı oyununda gökyüzündeki yıldızlar sizin onları toplamanızı bekliyor. Oyunda onları toplarken çok dikkatli olmalı ve sürenizi dikkate almalısınız. Mouse yardımı ile topları yukarıdan bırakabilirsiniz. Oyunumuz play butonuna basarak açılacaktır. Yıldızlar toplanırken bulutların gidiş hizalarına da dikkat edin. İyi eğlenceler dileriz..





Yıldız Avı



Özgürlük Savaşçısı






Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. ( M.Kemal Atatürk ) Bu animasyonda da pes etmeden savaşan, özgürlüğüne düşkün sevimli kahramanı anlatıyor.





Özgürlük Savaşçısı



23 Haziran 2012 Cumartesi

Yaş Pasta Dekoru






Güzel bir yaş pasta hazırlamak için oyunumuz sizleri bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Yaş Pasta Dekoru



22 Haziran 2012 Cuma

Basket At






GO yazısına tıklayarak oyunumuza başlıyoruz. Sağ tarafta duran topu mouse ile tutarak potaya doğru atıyoruz.Eğlenceli basketbol oyunlarını eklemeye devam ediyoruz. Kahramanımız yardımlarınızı bekliyor olacak. Bölüm içerisinde size verilen sürede sayı yapmaya çalışacaksınız.. İyi Eğlenceler.





Basket At



Baget Ekmeği






Fransızların ünlü baget ekmeğini oyunumuzda malzeme sırasını takip ederek ve belirli bir süre içindeseri bir şekilde yapın.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Baget Ekmeği



19 Haziran 2012 Salı

Süper Star Giydir






Süper Star sahne için hazırlanıyor. Ne giyeceğini ve hangi aksesuarlar kullanarak kızı güzelleştirmelisiniz. Süper starımızı giydirirken onun kıyafetlerine uygun saç modellerini seçecek ve makyajını yapacaksınız. Oyuna başlarken sadece play butonuna basmanız yeterlidir. Eğer oyunumuzu baştan oynamak isterseniz yukarıda yazan Replay butonuna basmanız yeterlidir. Mouse yardımı ile oynanan oyunda hepinize bol şans dileriz..





Süper Star Giydir



18 Haziran 2012 Pazartesi

Lisa ve Mina Okulda






Lisa ve Lina artık okula başlıyor.Okula giderlerken gideceği kıyafetleri seçip MOUSE yardımıyla giydiriyoruz.





Lisa ve Mina Okulda



Sokak Parkı






Dar sokaklarda arabasına park edilcek yer arayan karaktere yardımcı olmak sizin göreviniz. Oyunda size park alanı gösteriliyor. Aracı en iyi biçimde yönlendirerek hiçb ir yere çarpamadan ilerlemesini sağlayacaksınız. Sadece yön tuşlarını kullanarak oynayabileceğiniz oyunumuzda sokaklardaki puan nesnelerini de toplayın. Oyuna giriş yapabilmek içinse New Game butonuna basıp aracınızı seçmeniz yeterlidir. İyi eğlenceler ve bol şanslar dileriz..





Sokak Parkı



17 Haziran 2012 Pazar

Haydi Okula






Haydi Okula oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için SAĞ ALT KÖŞEDEKİ PLAY GAME yazısına sonra PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda ana okuluna giden çocuğumuzu giydiriyoruz ve SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Haydi Okula



2 Kişilik Altın Madencisi






Sevdiğiniz çizgi film karakterlerinden tom ve jerry birlik olup altın toplamaya başlıyorlar. Süreleri olduğu için hızlı hareket edip kazanmaları gereken altınları toplamalılar. Bunun içinde her iki karakteri yönlendirmek zorundasınız. Tomu kontrol edecek olan arkadaşınız s butonunu kullanarak altınlaro toplarken jerryi aşağı yön tuşunu kullanıyor. Bu eğlenceli oyunu açmak için Multiplayer butonuna tıklayın. İyi eğlenceler dileriz..





2 Kişilik Altın Madencisi



16 Haziran 2012 Cumartesi

Motor Tutkunu






Motor Tutkunu oyunu yarış oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklayıp 1. bölümü seçiyoruz ve GO yazısına tıklayarak oyuna başlıyoruz.Oyunda YÖN TUŞLARI ile ilerliyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Motor Tutkunu



Köpek Bak






Köpek bak oyununda sizlere 3 tane köpek sunuluyor. Amacınız bu 3 köpekten birini en iyi şekilde bakımlarını yapıp para kazanmak. Oyunumuzda bunu yaparken köpeklerin bütün ihtiyaçlarını karşılamalısınız. Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunumuza başlamak için play ve next butonlarına basmanız yeterlidir. Bu eğlenceli bakıcı oyununda hepinizin keyifli dakikalar geçirmesini dileriz..





Köpek Bak



15 Haziran 2012 Cuma

Banyo Düzenleme






Banyomuz felaket şekilde dağılmış durumda.Bu banyoyu en iyi şekilde ancak sen düzeltebilirsin:)Oyun MOUSE ile oynanıyor.En güzel banyoyu tasarlayacağını biliyorum:)
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Banyo Düzenleme



13 Haziran 2012 Çarşamba

Tüylü Zuma






Tüylü zuma oyununda vooz adını verdiğimiz karakter ile bir zuma oyunu oynayacaksınız. En iyi oyunlardan biri olan bu zevkli oyunda sadece mouse kullanarak oyunda ki bütün kontrollerinizi sağlayabileceksiniz. Play butonuna basarak açılan oyunda aynı renkteki voozları yok etmeye çalışacaksınız. Bu eğlenceli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Tüylü Zuma



11 Haziran 2012 Pazartesi

Gerçek Uçak Savaşı






PLAY THE GAME yazısının yanında ki PLAY butonuna ardından da GO butonuna tıklayarak oyuna başlıyoruz. Uçağın içinden sürüş görüntüsüyle gerçek bir uçak savaşının içindesiniz. A,S,D,W tuşları ile hareket edip, mouse ile ateş edin. İyi savaşlar!





Gerçek Uçak Savaşı