31 Mayıs 2012 Perşembe

Alaca Karanlık






Hepimizin yakından bildiği popüler bir dizi olan Alaca Karanlık Oyunu ile karşınızdayız. 300 Saniye zamanınız var ve gizli kalpleri bulmalısınız farklı resimlerde farklı kalpler var sağ ve sol oklar ile diğer resimlere geçiş yapabilirsiniz.
Oyun Mouse ile oynanıyor.





Alaca Karanlık



30 Mayıs 2012 Çarşamba

Güzel Peri ve Atı






Güzel peri atıyla birlikte ormanda gezintiye çıkmak istiyor.Bunun içinde perimize en uygun giysilerden seçimler yapıp, atını da süslüyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Güzel Peri ve Atı



29 Mayıs 2012 Salı

Kuyumcu






Kuyumcu oyunu görsel hafızanızı geliştirecek zevkli beceri oyunlarından biridir. Sizlere sunulan kuyumcularda saklanmış elmasları ve altınları bulmakla görevlisiniz. Sürenizin olduğunu unutmadan hızlı bir biçimde hareket etmelisiniz. Play Game butonuna basarak ilk olarak oyunu açın. Daha sonra bölüm seçip oyuna başlayın. Mouse yardımı ile değerli eşyalara ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Kuyumcu



28 Mayıs 2012 Pazartesi

Deniz Anası






Denizin altında deniz anaları ile balon patlatma oyunu oynayacaksınıız. Hem çok zevkli hem de çok eğlenceli olan oyunumuzda aynı renkteki deniz analarını yok etmeniz gerekiyor. Oyunun kontrolleride çok basit. Sadece mouse ile oyunda hakimiyet sağlayabilirsiniz.Play butonuna basarak açacağınız oyunumuzda hepinize İyi eğlenceler dileriz..





Deniz Anası



27 Mayıs 2012 Pazar

Kaleci Köpek






NASIL OYNANIR?
Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyuna başlamak için PLAY THE GAME yazısına tıklıyoruz.Minik köpek oyun oynamayı çok seviyor.Top kapıdan sekip köpeğimize gelirken topun yönüne göre topu ağzıyla tutabilmesi için mouse ile köpeğimizi topun yönüne göre hareket ettiriyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Kaleci Köpek



Panda Düşürme






Bu oyunda pandayı bulundupu yerden düşürmeye çalışacaksınız. Oyunda mouse kullanarak zekanızı gösterin ve stralejinizi iyi belirleyin. Oyun yüklendikten sonra Start game(oyuna başla) butonuna basarak oyunu başlatın. İyi eğlenceler dileriz...





Panda Düşürme



26 Mayıs 2012 Cumartesi

Defineci Kardeşler






Oyuna PLAY yazısını tıklayarak başlıyoruz.SAĞ ve SOL YÖN TUŞLARI ile gemimizi ilerletiyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile de denz altındaki defineyi çekiyoruz ve bir sonraki bölüme NEXT LEVEL yazısına tıklayarak geçiyoruz.Oyunda belirli bir zamanımız var.Korsan gemi gelmeden hazineyi,deniz yıldızlarını toplamamız lazım.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Defineci Kardeşler



Domino Taşları






Domino taşları oyunu beceri oyunları arasında yer alır. Amacınız sizlere sunduğumuz taşları yere düşürmektir. Bunun içinde belirli bir atış sayınız var. Bu atış sayınız dolmadan bütün taşları düşürmeniz gerekli. Taşlara ateş ettiğinizde onlar birden yere düşmeye başlayacak. Bunu sağlamak için ise doğru taşlara ateş etmelisiniz. Oyun yüklendikten sonra karşınıza gelen ekranda New Game butonu olacak. Ona basarak oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu daha önce oynamışsanız ve devam etmek istiyorsanız da Contunie butonuna basacaksınız. Bu eğlenceli oyunda taşları düşürmek ve oyun başarılı olmak için mouse yardımı alacaksınız. Taşlara ateş etme sayınızı öğrenmek isterseniz ekranın sol alt kısmında yazan sayıyı takip edebilirsiniz. Yine bu bölmeden oyunda başarısız olmanız durumunda Tekrarla butonunu kullanarak oyunu tekrar oynayabilirsiniz. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Domino Taşları



25 Mayıs 2012 Cuma

Akrobatik Kızlar






Akrobatik kızlar oyununda sirkte çalışan iki güzel kız onları süslemeniz için bekliyor. Uyumlu kıyafetleri giydirip onları daha cazip hale getirin. Oyunumuz sadece mouse yardımı ile oynanıyor. Sağ ve sol tarafta bulunan paneller sizin işinize yarayacaktır. Kendiliğinden açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Akrobatik Kızlar



24 Mayıs 2012 Perşembe

Zombi İğnele






Zombi iğnele oyununda küçük zombiler sizin elinizden kurtulmamalı. Onlar sizden birşeyler alırken hepsini yok etmek zorundasınız. Bunun içinde size iğne veriliyor. Hepsini tepeden iğnelemeli ve yok etmelisiniz.Bu zevkli oyun yüklendikten sonra Play butonuna basarak açılacak ve kontrolleriniz için sadece mouse kullanacaksınız.Hepinize iyi eğlenceler dileriz.





Zombi İğnele



Gol Ayakları






Usta gol ayaklarından birini seçip, hareket halindeki kaleye gol atmaya çalışın. Bu oyunda işiniz zor olsada bir müddet sonra alışacaksınız. İyi eğlenceler dileriz.





Gol Ayakları



Çılgın Giysiler






Bu oyunda çılgın giysileri seçiyoruz. Partide giyilen tarzda çılgın gisyiler ve akseuarlar var. Müzikli ve eğlenceli bir oyun...





Çılgın Giysiler



22 Mayıs 2012 Salı

İksir Yapma






İksir yapma oyununda sevilen karakter kuzco size eşlik ediyor. Bu macera dolu oyunda iksir yapan kötü kadın kuzcoya içirmek istiyor. Kuzcoda onları yeri geldiği zaman kullanmakta. Yapmanız gereken basit. Size iksirlerin hangi tuşlarda olduğu oyunun aşağısında gösterilecek. Siz ordan onları kullabileceksiniz. Yön tuşları ve Space ile oynanan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





İksir Yapma



20 Mayıs 2012 Pazar

Çatıdaki Yaramaz






Oyuna öncelikle oyunculardan birini seçerek başlıyoruz.Daha sonra çatıdan içi su dolu balonları aşağıdan geçen insanların üzerine atıp ıslatıyoruz.İnsanları ıslattıkça puan kazanıyoruz.MOUSE ile insanların üzerine nişan alarak onları ıslatıyoruz.
Kanal D Oyunları Başarılar Diler:)





Çatıdaki Yaramaz



Süper Dansçılar






Oyuna PLAY GAME yazısına tıkladıktan sonra dansçılardan bir tanesini seçerek sağ köşedeki kategoriden seçimler yaparak süslüyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Üç kızımızıda sırasıyla süslüyoruz.





Süper Dansçılar



10 Mayıs 2012 Perşembe

big mama\'s salon






Big Mama en iyi müşteri hizmeti ona salon müşterilerine mümkün sağlamak Yardım.





big mama\'s salon



Çılgın Saçlar Kuaför






Çılgın Saçlar Kuaför, Yaratıcılığınızı test etmeye hazır olun. Bu sevimli kız sizin kuaförünüze daha önce görülmemiş bir saç yaptırmaya geldi. Hadi bütün çılgın renkleri ve saç şekillerini deneyip bu güzel kızın saçlarını yapalım ve onu güzel ebiselerle giydirip harika takılarla süsleyelim. Giysigiydirmeoyunlari com oyun sitenizden beğenerek oynayacağınız yepyeni bir oyun daha sizlerle.iyi eğlenceler…





Çılgın Saçlar Kuaför



Dj Güzeller Güzeli






Dj Güzeller Güzeli, Dj olan güzel kımızı en güzel şekilde sahneye cıkmadan önce hazırlayın çok güzel ve şık olması gerekiyor Haydi Eğelenceler.
Www.GiysiGiydirmeOyunlari.com Sunar..





Dj Güzeller Güzeli



Güzeller Güzeli Yapma






Güzeller Güzeli Yapma, bu güzel kzı en güzel kıyafeti ve en güzel şekilde makyajını yapın vede eğlenin.

www.GiysiGiydirmeOyunlari.com





Güzeller Güzeli Yapma



Kuaför Dükkanı






Kuaför Dükkanı, En güzel Kuaför oyunlarını Sitemizin kuaför oyunlar katogorsinde oynayabilrisniz. İyi eğlenceler dileriz. GiysiGiydirmeOyunlari.Com Sunar..





Kuaför Dükkanı



Kuaför Oyunları Sitemiz






Kuaför Oyunları Sitemiz, kuaför makyaj içerikli tarzlı oyunlar vardır. Sitemiz yeni haliyle sizleri bekliyor.





Kuaför Oyunları Sitemiz



Kızlar Klubü






Kızlar Klubü, Kzılar kulubüne gidecek onalrı en güzel şekilde hazırlanmalrına yardımcı ol. Www.GiysiGiydirmeOyunlari.Com Sunar..





Kızlar Klubü



Puanlı Kuaför






Puanlı Kuaför, Güzel Bir Puanlı Kuaför oyunu daha sizlerle istenilen saç modelini yapın . Ona görede Puan Alacaksınız iyi Eğlenceler dileriz
www.GiysiGiydirmeOyunlari.Com Sunar...





Puanlı Kuaför



Yeni Saç Stili Puanlı






Yeni Saç Stili Puanlı, Yeni saç Sitilleri yapmaya çalışıyorsunuz bakalım yeni saç stilleri oluşturmakta ne kadar başarılısınız görelim..





Yeni Saç Stili Puanlı



Şık Makyaj






Şık Makyaj, Kızımıza en güzel makyajı siz yapın. www.giysigiydirmeoyunlari.com sunar





Şık Makyaj